Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for personopplysningene er Thuja Planet AS ved daglig leder. Kontaktinformasjonen til Thuja Planet AS er:

Adresse: Havnegata 10, 3040 Drammen 

E-post:  thujaplanet@gmail.com

Telefon: 99 45 60 60

Organisasjonsnummer: 916 707 401

 

Har du spørsmål om din konto, ta kontakt med Thuja Planet.

 

Personvernombud

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger eller har spørsmål til behandlingen kan du sende e-post til thujaplanet@gmail.com der du beskriver hva saken gjelder.  

 

Administrasjon av kundeforholdet

Når du opprett en konto eller kjøper i Thuja Planet nettbutikk oppgir du personopplysninger som navn, adresse, kontaktinformasjon, epost, tlf. Vi henter også opplysninger fra eksterne kilder, som adresseregistre, for å kvalitetssikre at de opplysningene vi har om deg er korrekte og oppdaterte.

Vi bruker slike personopplysninger i vår kommunikasjon med deg via e-post, SMS og brev. I tillegg behandler vi følgende opplysninger for å vedlikeholde din konto: Thuja Planet saldo og løpende Thuja Planet transaksjoner.

Thuja Planet AS må behandle disse personopplysningene for å oppfylle våre forpliktelser. Formålet er å identifisere deg, unngå dobbeltregistreringer, ha oppdaterte opplysninger, gi deg relevant informasjon.

 

Opplysninger om dine kjøp

Thuja Planet behandler opplysninger om dine kjøp i Thuja Planet nettbutikk. Thuja Planet mottar kopi av bestillinger i nettbutikk med informasjon om beløp, produkter, dato/tidspunkt, navn, adresse, kontaktinformasjon, epost, tlf.

 

Bruk av kundeopplysninger

For at Thuja Planet skal kunne tilrettelegge for best, ønsker vi å personalisere vår kundedialog med deg. For dette formålet benytter vi registrerte kundedata som geografii og din kjøpshistorikk. 

 

Behandling av personopplysninger til andre formål

Kjøpshistorikk kan også brukes i analyse for å optimalisere sortimentet hos Thuja Planet partnere. Slik analyse inneholder ikke personidentifiserbare opplysninger.

Dersom varer eller produkter må trekkes tilbake av hensyn til for eksempel helse og sikkerhet, kan det bli nødvendig for oss å kontakte deg. Da bruker vi dine kontaktopplysninger samt opplysninger om kjøp. Dette vil vi kunne være rettslig forpliktet til å gjøre. I andre tilfeller er det i vår interesse å gi slik informasjon for å yte god kundeservice.

Thuja Planet har selskapsside på FaceBook og Instagram. Thuja Planet bruker siden slik at du kan gi kommentarer, generelt eller i forbindelse med kampanjer. Når du besøker siden kan personopplysninger om deg bli behandlet. Dersom ditt innlegg framstår som en kundehenvendelse så vil Thuja Planet Kundeservice gi deg tilbakemelding. Vi har videre tilgang til statistikk og systematiserte oversikter over innlegg på vår FaceBook-side gjennom standard FaceBook verktøy. Vi bruker ikke opplysninger fra dine innlegg til andre formål enn å svare eller annen behandling som framgår av aktiviteten på siden. Du må også være oppmerksom på at du som FaceBook-bruker må forholde deg til Facebooks vilkår og personvernerklæring når du besøker våre nettsider og for eksempel legger ut innlegg. Vi oppfordrer deg til å lese disse vilkårene nøye.

For informasjon om hvordan nettsidene brukes, benytter Thuja Planet analyseverktøyet Google Analytics som samler inn IP-adresser fra besøkende. IP-adresser anonymiseres før lagring, og Thuja Planet mottar ikke identifiserbare data fra Google.  Formålet er statistikk over besøkende og bruk, for å forbedre nettstedet og ivaretar Thuja Planet interesse i å ha velfungerende nettsider.

Thuja Planet benytter SSL-sertifikat (for HTTPS), som sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles.

Vi bruker informasjonskapsler cookies på våre nettsider.

 

Hvem utleverer Thuja Planet dine personopplysninger til

Thuja Planet utleverer ikke personopplysningene dine videre til andre, med mindre det foreligger et rettslig grunnlag. I slike tilfeller utleveres kun det som er nødvendig og relevant.

For å gjennomføre vår avtale med deg må vi utlevere din adresse og tlf nr til Thuja Planet partnere når du handler for å levere planter til deg eller for befaring i hagen din og planting.

Andre opplysninger kan utleveres til Thuja Planet partneren i den grad det følger av avtalen (til gartnere, sjåfører som leverer planter til deg, graveservice bedrifter, regnskapfører osv.) Mottaker av personopplysningene vil være behandlingsansvarlig ved videre bruk av opplysningene.

I enkelte tilfeller er Thuja Planet rettslig forpliktet til å utlevere dine personopplysninger til offentlige myndigheter.

 

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, korrigering av uriktige personopplysninger eller sletting av personopplysninger vi behandler om deg. Du kan selv oppdatere en rekke personopplysninger på profilsiden.

Du har videre rett til å kreve begrensning i behandlingen og kan på visse vilkår kreve dine personopplysninger overført til deg selv eller annen behandlingsansvarlig (dataportabilitet).

Du kan til enhver tid trekke tilbake dine samtykker. En tilbaketrekking av samtykke påvirker ikke lovligheten av en behandling som var basert på samtykke før samtykket ble trukket tilbake.

Ønsker du å benytte deg av dine rettigheter, kan dette gjøres på din profilside, eller ved å kontakte kundeservice. Vi besvarer din henvendelse så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside.

 

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for det formålet personopplysningene ble samlet inn for. Dette vil kunne variere avhengig av hvilket formål det er snakk om.

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares i fem år etter krav i bokføringsloven. Deretter lagres kun samlet bonus på ditt medlemskap. Gjennomførte bonusuttak oppbevares så lenge medlemskapet består. Øvrige opplysninger anonymiseres.

Opplysninger som brukes til analyse slettes etter tre år eller tidligere.

Dersom du melder deg ut slettes alle opplysninger om deg, med unntak av de opplysninger som bokføringsloven pålegger oss å oppbevare. 

Personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes hvis du trekker samtykket tilbake, med mindre det finnes et annet rettslig grunnlag for videre behandling.

 

Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger er i strid med personvernlovgivningen, kan du eller klage til Datatilsynet.

 

up
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy od home.pl